Mutfakta Gülşah Var Son Bölüm 6 Haziran Pazar Beyaz Tv İzle!

Mutfakta Gülşah Var Son Bölüm 6 Haziran Pazar Beyaz Tv İzle!...Beyaz Tv' de yayınlanacak olan Mutfak’ta Gülşah Var 6 Haziran Pazar izleyicilerle buluşuyor. En sağlıklı tatlılar, en leziz yemekler ve birbirinden değerli konuklar “Gülşah Şen”in mutfağında. Tadı damağınızda kalacak tarifler ve enfes sunumlarla Mutfak’ta Gülşah Var Cumartesi - Pazar saat 16.00’da Beyaz TV’de...

Sebzeli Tavuk Dolgulu Buharda Kabak Nasıl Yapılır?

Mutfakta Gülşah Var Son Bölüm 6 Haziran Pazar Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Gülşah Şen'in hazırlayıp ve sunduğu Mutfakta Gülşah Var programında bugün Sebzeli Tavuk Dolgulu Buharda Kabak, Fırında Kremalı Peynirli Patates, Cevizli Semizotu Salatası ve Meyveli Buzlu Dondurma yapıldı.

Fırında Kremalı Peynirli Patates Nasıl Yapılır? 

FIRINDA KREMALI PEYNİRLİ PATATES MALZEMELER: 4-5 adet patates 400 ml krema 200 gram kaşar peyniri Muskat Zeytinyağı Karabiber Tuz YAPILIŞI: FIRINI ONCEDEN 200C ISITIN Patatesleri 2 cm kalınlığında daire şeklinde dilimleyin ve haşlayın. Fırın kabına haşlanmış patatesler tuz ve baharatlar ile lezzetlendirilip dizilir.Üzerine krema dökülür ve üzeri kapalı olarak 40 dak.pişirilir. Pişince üzeri açılır ve kaşar peyniri eklenerek üzeri kızarana kadar pişirilir.

Meyveli Buzlu Dondurma Nasıl Yapılır?

Mutfakta Gülşah Var Son Bölüm 6 Haziran Pazar Beyaz Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu