Mükemmel Eşleşme Dizisi Tuttu mu? Mükemmel Eşleşme Reyting Sonuçları

Mükemmel Eşleşme Dizisi Tuttu mu? Mükemmel Eşleşme Reyting Sonuçları.... TRT 1'in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Uzun süredir tanıtımları yayınlanan ve merakla beklenen dizi Mükemmel Eşleşme 1.bölümü 16 Temmuz Cumartesi akşamında yayınlandı. Birçok kişi tarafından takip edilen dizinin reyting sonuçları merak ediliyor. Mükemmel Eşleşme dizisi tuttu mu?

Pınar ve Kerem dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir. 

Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir. Yalnız ve konforlu hayatlarından son derece memnundurlar, ancak aileleri bu durumdan hiç hoşnut değildir. Birbirinden habersiz olan bu iki aile çocuklarının evlilik yaşının gelmiş de geçmekte olduğu konusunda hemfikirdir.

16 TEMMUZ CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

16 Temmuz Cumartesi gününe ait reyting sonuçlarında Mükemmel Eşleşme dizisi 6.sırada yer aldı. Başlangıç için en azından ilk 10'a girmiş olması güzel olmakla birlikte dizinin gidişatı gelecek haftalarda belli olacak.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1- MASTERCHEF TURKIYE TV8

2- FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3- GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

4- TURKIYE-ITALYA FIVB KADINLAR VOLEYBOL MILLETLER LIGI KARSILASMASI TRT 1

5- SIRINLER 2 (Y.S) ATV

6- MUKEMMEL ESLESME TRT 1

7- ZOR OLUM 4 (Y.S) ATV

8- GARIP (T.S) FOX

9- SARKILAR BIZI SOYLER (TKR) KANAL D

10- MUKEMMEL ESLESME (TKR) TRT 1

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?

Mükemmel Eşleşme dizisi için sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu