Mükemmel Eşleşme Dizisi Konusu Ne? Oyuncuları Kimler? Nerede Çekiliyor?

Mükemmel Eşleşme Dizisi Konusu Ne? Oyuncuları Kimler? Nerede Çekiliyor?... TRT 1'in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme ilk bölümü ile 16 Temmuz Cumartesi günü ekranlara geliyor. Uzun süredir tanıtımları yayınlanan ve merakla beklenen dizi olan Mükemmel Eşleşme'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Nerede çekiliyor?

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları ekran başındakilerin dikkatini çekti. MinT Motion Pictures imzalı, Mükemmel Eşleşme 1. bölümü ile TRT1 ekranlarında cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Emre Kavuk'un yönetmen koltuğunda oturduğu romantik komedi türündeki dizide Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Asuman Dabak, Neslihan Yeldan ve Eylül Öztürk gibi isimler yer alacak.

MÜKEMMEL EŞLEŞME OYUNCULARI KİMLER?

Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Mükemmel Eşleşme nerede çekiliyor?

Mükemmel Eşleşme dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Mükemmel Eşleşme dizisinde renkli görüntüler oluştu.

MÜKEMMEL EŞLEŞME KONUSU NEDİR?

Pınar ve Kerem dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir.  Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir. Yalnız ve konforlu hayatlarından son derece memnundurlar, ancak aileleri bu durumdan hiç hoşnut değildir. Birbirinden habersiz olan bu iki aile çocuklarının evlilik yaşının gelmiş de geçmekte olduğu konusunda hemfikirdir.

Hem Pınar’ı hem Kerem’i hem de aileleri yakından tanıyan Sevinç Abla olaya el koyar. 2022 yılının Haziran ayında “görücü usulü” bir evlilik kulağa garip gelse de, detaylar analiz edildiğinde, “görücü usulünün” günümüzdeki eşleştirme algoritmalarından çok daha başarılı olduğu açıktır. Ancak Kerem de Pınar da görücü usulü evliliğe şiddetli karşı çıkar. Hatta bir birleriyle görüşmek, tanışmak bile istemezler. Onları ikna etmek çok zor olsa da aileler pes edecek gibi değildir.

Komedi türündeki yapımda annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu alınacak. Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı "Mükemmel Eşleşme " 16 Temmuz Cumartesi TRT 1'de...

Mükemmel Eşleşme Dizisi Konusu Ne? Oyuncuları Kimler? Nerede Çekiliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu