Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mayıs Pazartesi Tek Parça ATV İzle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mayıs Pazartesi Tek Parça ATV İzle!....Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 3 Mayıs Pazartesi saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak. Kayıp dosyaları, cinayete kurban gidenler ve daha fazlası Müge Anlı İle Tatlı Sert'te…

Eski kocası bildiklerini saklıyor mu? 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm Tek Parça 3 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Küçük Süleyman'dan sevindiren haber yayının ardından geldi. İki yaşındaki Süleyman 22 saat sonra komşu köyde bulundu. 5 km uzaklıkta köylüler tarafından fark edildi, gelen haberle herkes rahat bir nefes aldı... Annesi ve Süleyman hastaneden canlı yayında… Sema Hanım, evlat acısının çok zor olduğunu söyleyip yardımlar için teşekkür etti.

İki kardeş İstanbul Bağcılarda kayboldu

14 Yaşındaki Tuğba ve 12 Yaşındaki Kardeşi Tuana’nın kayıp… Kayıp kadını son gören kişi canlı yayında... Mustafa Bey, kişiyi uzaktan tanıdığını ifade etti. Turan Bey’i uzaktan bildiğini ve Turan Bey’i eşi ile ilgili tanındığını söyledi. Piyasada böyle bilindiğini belirtti. Kaybolduğu gece kimlerle görüştü? Öldürülüp varille Kızılırmak’a mı atıldı? Eski kocası bildiklerini gizliyor mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mayıs Pazartesi Tek Parça ATV İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu