Menajerimi Ara 12.Bölüm Fragmanı İzle 8 Kasım Pazar

Star TV'nin eğlenceli dizisi Menajerimi Ara yeni bölümü ile ekranlara geldi. Daha önce hafta içi yayınlanan dizi geçen hafta itibari ile pazar gününe alınmıştı. 1 Kasım Pazar günü 11.Bölümü ile ekranlara gelen dizinin gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Menajerimi Ara 12.Bölüm Fragmanı İzle 8 Kasım Pazar

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü seyirciye birçok farklı duyguyu aynı anda yaşatacak. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı ‘Barış’ ile Burak Tozkoparan’ın hayat verdiği ‘Emir’in ‘Dicle’ (Ahsen Eroğlu) için karşı karşıya geldiği bölümde, Kıraç’ın (Barış Falay) Aslı İnandık ve babasının tartışması arasına girip babalık üstüne yaptığı konuşma izleyicileri etkileyecek.

Farklı tarzı ve hikayesiyle beğenileri toplayan Menajerimi Ara’nın bu haftaki bölümünde Aslı İnandık ve babasının hikayesi, Kıraç’ın Dicle’yle olan ilişkisindeki hatalarını fark etmesine sebep olur.

Canlı yayında İnandık ve babasının tartışmasına dayanamayıp müdahale eden Kıraç, ajanstaki herkesi şaşırtırken bir çocuğun babasız büyümesinin suçlusunun ancak babası olabileceğini dile getirmesi duygusal anlara sebep olacak.

Kadrosundaki usta oyuncuların yanı sıra genç kuşağın yetenekli ve sevilen oyuncuları ile de dikkatleri çeken Menajerimi Ara’da Barış ve Emir arasındaki rekabet ise gittikçe kızışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu