Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 23 Temmuz Cumartesi

Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 23 Temmuz Cumartesi.... Fox TV'nin sevilerek izlenen programı Memet Özer ile Mutfakta cumartesi günleri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Eğlenceli sunumu ve lezzetli tarifleri ile beğenilerek izlenen Memet Özer her hafta ünlü konukları ile yeni tarifler deniyor. Peki Memet Özer'in bu haftaki konukları kimler?

Memet Özer, ünlü konuklarını mutfağında ağırlarken bir yandan güncel sohbetler ediyor, bir yandan da lezzetli yemek tarifleri sunuyor.

KONUKLARI KİMLER?

Memet Özer'in 23 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan programına konuk olarak katılan isimler Ayça Kaya ve Suna Dumankaya oldu.

Ayça Kaya Kimdir ?

Diyetisyen Ayça Kaya İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Elem Ayça Kaya olan başarılı doktor Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde okudu.

Ayça Kaya, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı.

Şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması olan Ayça Kaya, dünyada bir ilk olan çalışması ile gündeme gelmişti. Kaya, şişmanlık tedavisinde, kombine ilaç kullanımının, tekli ilaç kullanımına üstün olmadığını gösterdiği çalışması başta İtalya’da 5. Avrupa Endokrinoloji Kongresi olmak üzere birçok kongrede, ayrıca yurt içinde ve yurt dışında çok çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanmıştır. Uzmanlık tezini Karaciğer Yağlanması ve risk faktörleri üzerine yapmıştır.

Haydarpaşa Numune Hastenesi’nde, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fas vermiştir. İstanbul Cerrahi Hastanesinde Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama Merkezi kuruculuğu, kordinatörlüğü, check-up merkezinin yeniden yapılandırılmasında görev almıştır.

Çok sayıda televizyon kanalındaki sağlık programlarında, gazetelerde ve aylık dergilerin sağlık köşelerinde röpörtajları yayımlanmıştır.

2010 Ocak ayından beri Kanal D Doktorum programında sağlıklı beslenme, kalıcı zayıflama ve metabolizma üzerine yayınlar hazırlamaktadır. Ayrıca kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Ayça Kaya, evlidir ve iki çocuğu bulunmaktadır.

SUNA DUMANKAYA KİMDİR?

1958 yılında Van'da doğdu. Anneannesi Fatma Öktem, İlaçların olmadığı günlerde, doğanın gücü olan otlar, yağlar ve özler ile insanları iyileştiren bir doğa ve bilim kadınıydı. Suna Dumankaya, anneannesinin kendisine aktardığı bilgilerle, 25 yılı aşkın süredir doğanın gücünü insanlara ulaştırıyor.

Kozmetik dalında doğal malzemeler kullanarak birçok ülkeden uzmanlık belgesi almaya hak kazandı ve yılların getirdiği tecrübeye bu bilgilerini de katarak birçok mucizevî formülü ortaya çıkardı. Yarattığı kendi ismini taşıyan " SD" markasıyla, katıldığı televizyon programları ve kitaplarıyla bu formüllerini paylaşmaya devam ediyor.

Kitapları;

Meslek Sırlarım

Mucize Formüller

Doğal Sağlık Ve Güzellik

Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 23 Temmuz Cumartesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu