Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 2 Temmuz Cumartesi

Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 2 Temmuz Cumartesi.... Fox TV'nin sevilerek izlenen programı Memet Özer ile Mutfakta cumartesi günleri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Eğlenceli sunumu ve lezzetli tarifleri ile beğenilerek izlenen Memet Özer her hafta ünlü konukları ile yeni tarifler deniyor. Peki Memet Özer'in bu haftaki konukları kimler?

Memet Özer, ünlü konuklarını mutfağında ağırlarken bir yandan güncel sohbetler ediyor, bir yandan da lezzetli yemek tarifleri sunuyor.

KONUKLARI KİMLER?

Memet Özer'in 2 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan programına konuk olarak katılan ünlüler Nihan Aslı Aygen, Murat Aygen oldu.

Nihan Aslı Aygen Kimdir?

1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kınalı Kar dizisinde Sumru karakteri ile ciddi bir çıkış yakalamıştır. Bugüne kadar Öldür Beni, Su Sinekleri, Halil İbrahim Sofrası, Amerikalılar Karadenizde 2, Kurt Kapanı, İşte Benim, Kod Adı Kaos, Beni Bekledinse, Çiçeği Büyütmek, Bizim Evin Halleri, Hicran Yarası ve Medcezir gibi projelerde rol almıştır.

2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Murat Aygen ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Nil Aygen isminde bir kızı vardır.

Murat Aygen Kimdir?

Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır‘da doğmuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal- Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Yüksek Lisans bölümlerinde eğitim aldı.

1985 yılından beri reklam sektöründe oyuncu, metin yazarı, sanat yönetmeni, süpervizör, yardımcı yönetmen, dublaj sanatçısı, 1998 yılından beri sinema ve televizyon sektöründe oyuncu olarak çalışmaktadır. Rol aldığı bazı sinema ve dizi projeleri; Av Mevsimi, Ankara Ekspresi, Kül ve Ateş, Bodrum Masalı, Maral, Medcezir.

Memet Özer ile Mutfakta Konukları Kim? 2 Temmuz Cumartesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu