Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Neden Yayınlanmadı? 3 Mayıs Salı 2022

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Neden Yayınlanmadı? 3 Mayıs Salı 2022...TRT 1'in sevilerek ve heyecanla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı bugün yayınlanacak mı? Ramazan Bayramı olması dolayısıyla birçok dizi ve programın yayınlanmadığı bu haftada Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünün bugün olup olmayacağı araştırılıyor.

Son olarak 68.bölümü ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı bu hafta yayınlanmayacak. Masumlar Apartmanı gelecek hafta yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

Kendimi Seninle Cezalandırıyorum!

Apartman sakinlerinin çöp daireyi öğrenmesi ile Safiye ve Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiştir. Safiye, kimsenin yüzüne bakacak halde değildir; kaçar gider. Perişan haldeki Safiye’yle konuşmaya çalışsa da ona bir türlü ulaşamayan Naci, son çare olarak doktordan yardım ister.

Masal Kız Dünyaya Geldi!

Han ise bir yandan ablaları için endişelenirken diğer yandan da gösterdiği çaba ve sergilediği değişim ile Ceylan’ı şaşırtmaya devam eder. Safiye, doktorla konuşmasının ardından radikal bir karar alır. Bu kararı uygularken çok daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Neden Yayınlanmadı? 3 Mayıs Salı 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu