Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 21 Aralık İzle!

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 21 Aralık İzle!....Trt 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Trt 1 ekranlarında olacak. Her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler yaşanacağı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı 21 Aralık Salı 52.Bölümü ile saat 20.00 de Trt 1'de...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 21 Aralık İzlemek İçin Tıklayınız...

Gülben, Esat’ın babasıyla konuşmasının ardından kendisi için mühim bir yüzleşme daha yapmaya karar verir. Yanında ise hiç beklemediği bir destek vardır. Safiye, Naci’ye kesin bir cevap vermez ancak Naci’nin bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Barkın’a ulaşamayan Ceylan endişelenir ve evine gider. Gördüğü manzara karşısında öfkeyle Han’la konuşmaya gider ve bu konuşmanın ardından radikal bir karar alır.

Ceylan Yeniden Gidecek Mi?

O sırada Esat da babasına resti çekmiş halde Gülben’lere gider ve tüm aileye bir an önce evlenmek istediğini söyler. Sonunda düğün günü gelir çatar. Gülben’in mutluluğu ve korkuları adeta birbirleriyle yarışır. Sürprizlerle dolu bu düğünün sonrasıysa Gülben için bambaşka bir endişeye gebedir.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 21 Aralık İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu