Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 19 Nisan İzle!

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 19 Nisan İzle!...Trt 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Trt 1 ekranlarında olacak. Her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler yaşanacağı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı 19 Nisan Salı 67.Bölümü ile saat 20.00 de Trt 1'de...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 19 Nisan İzlemek İçin Tıklayınız...

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir. Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir.

Safiye'den Büyük Bir Adım!

Sonunda taşınma günü gelir çatar. Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir. Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar. İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.

Ölmüşleri Çok Onun...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 19 Nisan İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu