MasterChef'te Tere Yapma Yarışmasını Kim Kazandı? 12 Ağustos Cuma Birinci Kim Oldu?

MasterChef'te Tere Yapma Yarışmasını Kim Kazandı? 12 Ağustos Cuma Birinci Kim Oldu?.... MasterChef Türkiye'de Ana Kadroya Giren 11.Yarışmacı Kim Oldu? 12 Ağustos Cuma... TV8'de her akşam yayınlanan MasterChef Türkiye'de ana kadroya seçilecek yarışmacıların heyecanı yaşanmaya devam ediyor. 12 Ağustos Cuma akşamında ana kadroya girecek olan 11.yarışmacı seçildi.


TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

ANA KADROYA GİREN 11.YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef'in 12 Ağustos Cuma günü yayınlanan 38.bölümünde şefler yarışmacılardan tere ile ürün yapmalarını istedi. Tere yarışı sonrasında ana kadroya giren isim BURAK oldu.

Son ikiye kalan yarışmacı Ayşegül ve Burak oldu.

AYŞEGÜL KİMDİR?

Denizli'den yarışmaya katılan Ayşegül Zengin aşçı yardımcısı olarak görev yapıyor. 23 yaşında olan Ayşegül devlet okulunda çalışıyor.

BURAK KİMDİR?

Burak Revanbahş 26 yaşında. İstanbul'da yaşayan Burak aşçılık yapıyor. Gastronomi mezunu.

a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu