MasterChef'te Somer Şef Neden Yok? Niye Bıraktı?

MasterChef'te Somer Şef Neden Yok? Niye Bıraktı?... TV8'in sevilerek izlenen yemek yarışması programı MasterChef All Star sezonu ile bu yıl ekranlara geliyor. Geçmişte başarılı yemekleri ile üst sıralarda yer alan birçok yarışmacı bu yıl yeniden MasterChef'te yarışacak ve MasterChef'in en iyisi belirlenecek. Her sezon olduğu gibi bu sezonda büyük heyecanla yayına başlayan MasterChef'te bu yıl Somer Şef yer almıyor. Peki Somer Şef MasterChef jüriliğinden neden ayrıldı?

Somer Sivrioğlu ayrıldı mı?

14 Haziran'da yayınlanacak olan MasterChef All Star kadrosu belli oldu. Jüri Üyeleri 2 kişi olarak görüldü. Jüride Mehmet Şef ve Danilo Şef yer aldı. Somer Sivrioğlu'nun fragmanda olmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Yarışmanın yeni jüri üyesi, fragmanda yer alan Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak yer almıştı.

Mehmet Şef, ''Somer Şef 4 hafta bizimle olamayacak. Onun yerine her hafta başka şefler katılacak.'' dedi. 

Somer Şef hapis şoku

İstanbul Beşiktaş'ta, devraldığı restoranın istinat duvarı çökerek bir kişinin öldüğü olaya ilişkin ünlü şef Somer Sivrioğlu ve 6 kişi hakkında "Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İlk duruşmaya Somer Sivrioğlu katılmazken, şikayetçi avukatı kusurlarının yüksek olduğunu belirterek Sivrioğlu ve diğer kiracı sanıkların tutuklu yargılanmalarını talep etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu