MasterChef'te Fatma Nur Elendi mi? 23 Ekim Pazar

MasterChef'te Fatma Nur Elendi mi? 23 Ekim Pazar... MasterChef'te Kim Elendi? Fatma Nur mu Atike mi? 23 Ekim Pazar Elenen İsim Kim Oldu?... TV8'in sevilerek izlenen yemek yarışma programında heyecan her hafta artarak devam ediyor. Hafta boyunca takımlar dokunulmazlık oyunlarında mücadele ederken eleme potasına giden adaylar pazar gecesinde eleme turu oynuyor. Bu haftanın eleme turu oynayan son 3 ismi Atike, Fatma Nur ve Tayfun oldu. Peki hangi yarışmacı elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

23 Ekim Pazar gecesinde son 3'e kalan yarışmacılar Atike, Fatma Nur ve Tayfun oldu. Şeflerin yaptığı değerlendirmeler sonrasına gecenin elenen ismi ATİKE oldu.

MasterChef'te Fatma Nur Elendi mi? 23 Ekim Pazar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu