MasterChef'te Bugün Kim Elenecek? 12 Eylül Pazar 2021

MasterChef'te Bugün Kim Elenecek? 12 Eylül Pazar 2021.... TV8'in sevilerek ve beğenilerek izlenen MasterChef Türkiye yeni bölümü ile 12 Eylül Pazar günü ekranlara geliyor. En çok izlenen yemek yarışması programı olan MasterChef'in bu bölümünde eleme oyunu oynanacak ve haftanın finalinde bir yarışmacı ekipten ayrılacak. Birçok kişi tarafından heyecanla beklenen finalde kimin eleneceği ise merak konusu oldu.

MasterChef'te yeni haftanın iki takımı arasında oynanan bütün yarışmaları Mavi takım kaybetti. Eleme adaylarının hepsi Mavi takım oyuncularından oluşuyor.

Haftanın ilk oyunu olan kaptanlık oyununda Hasan kaptanlığı kazandı ve mavi takımın kaptanı oldu. Kendisine rakip olarak Safanur'u kırmızı takıma kaptan seçti.

Mavi takım ile kırmızı takım arasında hafta boyunca oynanan bütün oyunları mavi takım kazandı ve eleme potasına hiçbir oyuncusu gitmedi. Kırmızı takımdan ise 6 kişi eleme potasına giden isim oldu.

Azize, Safanur, Mert, Hamza, Dilara, İbrahim potaya giden 6 isim olurken, Burcu ile Emre eleme oyununa kalmaktan kurtuldu.

12 Eylül Pazar akşamında bu 6 kişi arasında eleme oyunun oynanacak. Hafta finalinin sonunda ise 1 kişi MasterChef'e veda edecek.

Geçtiğimiz sezonlarda MasterChef'te elenecek aday 3-4 hafta boyunca sosyal medyaya sızdırılmış ve elemeden 2-3 gün öncesinde birçok kişi tarafından duyulmuştu.

Bu sezon bu konuda önlem alan Acun Medya ve TV8 ekibi bu tür sızmaların önüne geçti.

Ancak genel olarak elenecek isimler tahmin ediliyor. Öncelikle geçtiğimiz hafta Fatma'nın gideceği önceden konuşuluyordu. Zira Fatma son bölümlerde çekimlerin yoğunluğuna dayanamadığından olacak ki bazı zamanlarda tansiyonu düşerek bayılma noktasına kadar geldi. Oyun içinde de rakiplerine karşı yapıcı tutumu ile herkese gülücük atan Fatma reytinglere oynayabilen bir isim olamadığı zaten söyleniyordu. Hamza ile son ikiye kalan Fatma elendi. Çünkü Hamza reytinglere oynamayı başarabilen ortamı gererek konuşulacak sahnelerin ortaya çıkmasına sebep olan ve izleyiciyi ateşleyen bir etkiye sahip olmasından dolayı Fatma elemelerde veda eden isim oldu.

Bu hafta kim gidecek?

Öncelikli olarak Azize'ye bakacak olursak, geçtiğimiz hafta ana kadroya dahil olan Azize ilk haftada iyi bir performans gösteremedi ve eleme potasına düşmekten kurtulamadı. Oyunlarda da üzerine çok gidilen isim olan Azize aslında dikkat çeken isim olmayı başardı. Özellikle "ben bunlara dalarım" sözleriyle ateşleyen isim olan Azize'nin bu hafta elenme olasılığı yüksek olmakla birlikte kavgacı tavrından dolayı gitmeyebilir.

Hamza konusunda ise, tek başına bir takım görüntüsü çiziyor gibi davranan Hamza takım oyunlarında çalışmalarını yapıyor. Ancak çarşı her şeye karşı mantığı ile hareket eden Hamza seyirci tarafından sevilmese de ortamın gerilmesinde rol aldığı için reytinglerde katkısı olduğu düşünülüyor. En azından ilk haftalarda elenecek isim olmayacağı konuşuluyor.

Safanur ve Mert ise bireysel tabaklarda başarılı ürünler çıkarmayı başarabilen iki isim olarak göze çarpıyor. Bu iki isimin de elemelerden geçeceği düşünülüyor.

Zaten bir kaç hafta boyunca kadın yarışmacı elenmeyeceği de tartışılan konulardan birisi. Çünkü MasterChef'teki kadın yarışmacı sayısının azlığı da dikkat çeken bir diğer husus olduğu için bu hafta da kadın yarışmacının gitmeyeceği belirtiliyor. Dilara da bu husustan dolayı gitmeyecek isim olarak anılıyor.

Elenecek isim İbrahim mi?

Büyük olasılıkla elenecek isimin İbrahim olacağı söz konusu. Zira etkinliği az bir yarışmacı olarak göze çarpan İbrahim ürün hazırlama konusunda bir kaç kez öne çıksa da çok fazla dikkat çeken bir isim olmadığı için İbrahim'in elenebileceği de söylenenler arasında.

MasterChef'te Bugün Kim Elenecek? 12 Eylül Pazar 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu