Mandıra Filozofu Tek Parça Full HD İzle!

Mandıra Filozofu Tek Parça Full HD İzle!...

Felsefe Bölümü Mezunu, “Mandıra Filozofu” Mustafa Ali, Çökertme köyüne yakın, ıssız bir koyda, taş bir klübede adeta Robinson hayatı yaşamaktadır. Birgün çok zengin bir işadamı olan Cavit Bey, görkemli yachtı ile koya gelir ve Mandıra Filozofu’nun içinde yaşadığı araziyi satın almak ister. Ancak Zengin Cavit Bey’in bilmediği bir şey vardır: Köylü diye küçümsediği Mustafa Ali, paraya ve Mal mülk alım satımına karşı, Mandıra Filozofu’dur. Bu karşılaşma Cavit Bey’in hayatını umulmadık bir şekilde değiştirecektir.

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Yapımcı: Birol Güven

Senaryo: Birol Güven

Müzik: Aydın Sarman & Burcu Güven

Oyuncular:

Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel, Eser Eyüboğlu, Begüm Öner, Hakan Bulut, Gülnihal Demir, Ahu Sungur, İlyas İlbey

Gökova’nın Çökertme Koyu’nda kendi yaşam tarzında tüm hırslardan arınmış bir şekilde yaşayan Mustafali yıllar önce onu ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle İstanbul’a gelmek zorunda kalır. Ben böyle hayata karşıyım diyen bu garip köylü ile karşılaşması İstanbul için hiç de iyi olmaz. O gelene kadar kendi doğrularıyla mutlu mesut yaşayan İstanbul’un kafası iyice karışır.

Nereden çıkmıştır bu tuhaf adam? Niceleri gelipte yenememiştir onu, bu adam kimdir ki böyle dalga geçebilmektedir yirmi milyonluk koca devle? Paraya, biriktirmeye , çalışmaya, hedef koymaya, başarıya, ölmeyecekmiş gibi yaşamaya karşı olan Mustafali eğlenceli bir hikayeyle doğru bildiğimiz herşeyi masaya yatırıyor. Başarıyı ödül olarak görmediği için başarısızlık tehdidine boyun eğmiyor.

Uluslararası şirketlerde, plaza ofislerinde, güvenlikli sitelerde , üniversite kantinlerinde, öğrenci evlerinde hayatı sorguluyor. Gelecek korkusu yaratarak bize daha çok şey satmak isteyen modern dünyaya karşı nasıl ayakta kalmamız gerektiğini anlatıyor. Büyük şehirde Mandıra Filozofu olmanın formülünü veriyor ve gençlere şu sözlerle sesleniyor; 'Ben gençlerin doğru yola getirilmesi karşıyım.'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu