Manchester Utd 2 - 1 Liverpool Maç Özeti İzle! 22.08.2022 Premier Lig

MAÇ ÖZETİ İZLE...Manchester Utd 2 - 1 Liverpool Maç Özeti İzle! 22.08.2022 Premier Lig

ÖNEMLİ DAKİKALAR:

11'

Önemli bir fırsat kaçıyor! Anthony Elanga (Manchester Utd) ceza sahası çizgisinde kendisine gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve topu kaleye gönderiyor; ancak top şanssız bir şekilde sağ direkten dönüyor ve oyuncu bu önemli fırsattan yararlanamıyor!

16'

Gol - 1:0! Anthony Elanga topu ceza sahası içinde Jadon Sancho (Manchester Utd) ile buluşturuyor ve oyuncu topu sol alt köşeden ağlara gönderiyor ve kaleci Alisson mağlup oluyor.

42'

James Milner (Liverpool) kendisini tutan oyuncudan sıyrılıyor ve köşe vuruşundan gelen topa yakın mesafeden bir kafa vuruşu yapıyor, ancak defans oyuncusu ağlara doğru giden bu topu son anda çıkartıyor.

53'

Marcus Rashford (Manchester Utd), Anthony Martial tarafından kendisine gönderilen pasta bomboş kalıyor, ceza sahasına giriyor ve kaleciye karşı karşıya kaldığında üst köşeye harika bir vuruş yaparak topu ağlara gönderiyor. 2 - 0

82'

Mohamed Salah (Liverpool) altı pas içinde seken topu yakalıyor ve bir kafa vuruşu yapıyor. Oyuncu topu sağ direğin içinden ağlara göndererek skoru 2:1 yapıyor.

İlk 11'ler

Manchester United: De Gea, Dalot, Varane Martinez, Malacia, Eriksen, McTominay, Elanga, B.Fernandes, Sancho, Rashford

Liverpool: Allison, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Elliot, M. Salah, L. Diaz, Firmino.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu