Manchester City 6 - 0 Nottingham Forest Maç Özeti İzle! 31.08.2022 İngiltere Premier Lig

MAÇ ÖZETİ İZLE...Manchester City 6 - 0 Nottingham Forest Maç Özeti İzle! 31.08.2022 İngiltere Premier Lig...Manchester City 6 - 0 Nottingham Forest Maç Özeti ve gollerini izle...

Liverpool 2 - 1 Newcastle Maç Özeti İzle!

Toulouse 0 - 3 PSG Maç Özeti İzle!

West Ham 1 - 1 Tottenham Maç Özeti İzle!

ÖNEMLİ ANLAR:

12'

Top ağlarda! Phil Foden topu ceza sahasına gönderiyor ve topla buluşan Erling Haaland (Manchester City) topu sol direğin içinden ağlara gönderiyor. 1:0.

23'

Erling Haaland (Manchester City) ceza sahası içinde büyük bir fırsat yakalıyor ve topu ağlara gönderiyor. 2 - 0

39'

GOL! Erling Haaland (Manchester City), John Stones tarafından havadan gönderilen adrese teslim pası alıyor ve yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla golü atıyor. 3:0.

50'

Joao Cancelo (Manchester City) takım arkadaşının isabetli pasında topla buluşuyor ve uzun mesafeden yaptığı vuruşla şansını deniyor. Oyuncunun harika vuruşunda top sol üst köşeye gidiyor ve kaleciyi geçiyor. Harika bir gol!

65'

Golü atan oyuncu Julian Alvarez (Manchester City)! Julian Alvarez (Manchester City), Riyad Mahrez tarafından kendisine gönderilen ara pasta topla buluşuyor ve ceza sahası içinde akıl dolu bir hareketle topu ağlara gönderiyor. 5:0.

87'

GOL! Julian Alvarez (Manchester City) hızlı gelişen kontraatakta topu kontrol ediyor. Defans oyuncuları arasından geçerek yakın mesafeden harika bir gol atıyor ve skor 6:0 oluyor.

90+2'

Harika bir vuruş! Harry Toffolo (Nottingham) kaleye uzun mesafeli bir şut göndermeye karar veriyor ve oldukça iyi bir vuruş yapmasına rağmen, top az farkla soldan dışarı gidiyor. Harika bir gol izleyebilirdik.

İLK 11'LER:

Manchester City:

Nottingham Forest:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu