Magazin Hattı 1 Mayıs Cumartesi Tv100 İzle!

Magazin Hattı 1 Mayıs Cumartesi Tv100 İzle!...Didem Delen'in sunumuyla magazin dünyasının nabzını tutan program Magazin Hattı yepyeni ve çarpıcı magazin haberleriyle sizlerle. Magazin dünyasından güncel haberlerle Tv100 ekranlarına geliyor...

Eda Ece oyunculuğu bırakıyor mu?

Magazin Hattı 1 Mayıs Cumartesi Tv100 İzlemek İçin Tıklayınız...

Eda Ece’nin artık sadece oyuncu olarak değil, farklı bir alanda da faaliyet göstereceği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yapımcı olmaya hazırlandığı öğrenildi. Ece, geçen aylarda katıldığı bir ödül töreninde de bu konuyla ilgili planlarından bahsetmişti.

Ünlü oyuncunun ayrıca geçen yıl iş toplantısı çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldığı yapımcısı Fatih Aksoy’la ortak bir şirket kuracağı belirtiliyor. Üstelik Eda Ece’nin senaryosunu kendisinin yazdığı unutulmaz dizi “Friends” tarzında bir projeyi de dünyaca ünlü bir dijital platforma şimdiden sattığı bilgisi de kulislerde konuşuluyor.

Çok Güzel Hareketler 2'den Cenan Adıgüzel, Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'la mı aşk yaşıyor?

Cenan Adıgüzel’in ismi son günlerde canlı yayınına da katılan “Masumiyet” dizisinin başrol oyuncusu İlayda Alişan’la anılıyor. Geçen aylarda İrem Derici’nin de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla parkta piknik yaptığı için ceza kesilen Cenan Adıgüzel, konuyla ilgili soruya yanıt vermek istemedi.

Ebru Şallı'dan acı sözler: Evlat acısına alışmak mümkün mü?

Magazin Hattı 1 Mayıs Cumartesi Tv100 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu