Litvanya Türkiye Maçı Canlı İzle 7 Haziran Salı

Litvanya Türkiye Maçı Canlı İzle 7 Haziran Salı.... Litvanya – Türkiye, UEFA Uluslar Ligi maçı, 07-06-2022 Salı günü TRT 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. A Milli Futbol Takımımız gruptaki 2.maçına çıkıyor. Geçtiğimiz gün Faroe Adaları ile karşılaşan ve 4-0'lık farklı skorla maçı kazanan Millilerimiz bugün de Litvanya ile karşı karşıya geliyor. Deplasmanda maça çıkacak olan Milli Takımımız bu maçı da kazanarak 2'de 2 yapma peşinde.

Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile mücadele eden Milliler gruptan kayıpsız çıkma peşinde.

MAÇ KADROSU BİRAZDAN AÇIKLANACAK!

Stefan Kuntz ile 8. maç

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 8. maçına Litvanya karşısında çıkacak.

Milli takım, Kuntz ile çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 18 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü.

Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul'da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya'yı 2-1, üçüncü karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık'ı 6-0 yendi. Milli takım, Stefan Kuntz'la 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda dördüncü maçında ise deplasmanda Karadağ'ı 2-1 mağlup ederek play-off yarı finaline katılma hakkı elde etti.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Litvanya Türkiye Maçı Canlı İzle 7 Haziran Salı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu