Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20 Mart Cumartesi 56.Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20 Mart Cumartesi 56.Bölüm İzle!...Show Tv'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20 Mart Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56.Bölümü ile 20 Mart Cumartesi saat 20.00 de Show Tv'de...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20 Mart Cumartesi 56.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey’le Yıldız’a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar.

Biz Belanın Ta Kendisiyiz...

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20 Mart Cumartesi 56.Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu