Kopenhag Trabzonspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kopenhag Trabzonspor Maçı TV8'de Yayınlanacak mı? Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?... Trabzonspor için tur gecesi! Gruplara kalmak için Trabzonspor sahaya çıkıyor! UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplar öncesi eleme maçlarında rövanş karşılaşması bugün oynanacak. Trabzonspor Kopenhag'a karşı 2-1'lik deplasman mağlubiyeti sonrasında evinde mücadele verecek. Gruplara kalabilmek için var gücünü sahaya koyacak Trabzonspor'da tek hedef farklı galibiyet ile geçmek. Tüm Türkiye bu maça odaklanırken taraftarlar maçı nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Maç hangi kanalda yayınlanıyor? İşte detaylar:

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda Kopenhag ile bu akşam karşı karşıya gelecek. İlk maçı 2-1 kaybeden temsilcimiz, Danimarkalı rakibi karşısında tur için iki farklı galibiyeti arayacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Danimarka'nın Kopenhag takımını konuk edecek Trabzonspor, rakibini eleyerek gruplara kalmak için mücadele edecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, Danimarka temsilcisi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie, yönetecek. Trabzonspor'da, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor maçında kasığında ağrı hisseden Anastasios Bakasetas'ın da durumu maç saatinde belli olacak. 

TRABZONSPOR-KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor-Kopenhag rövanş maçı, 24 Ağustos Çarşamba günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma saat 22.00'de EXXEN platformundan ve CBC Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

Kopenhag Trabzonspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu