Konuştukça 75.Bölüm 13 Haziran Pazar Kanal D İzle!

Konuştukça 75.Bölüm 13 Haziran Pazar Kanal D İzle!...Güne mutlu uyanmak, yaşamın farkına varmak, kendine vakit ayırmak için Kanal D ekranında buluşuyoruz! Özlem Yıldız'ın sunumuyla "Konuştukça" programı her cumartesi-pazar saat 08.30'da Kanal D'de!

Konuştukça 75.Bölüm 13 Haziran Pazar Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Programın bu bölümünde, mutfakta harikalar yaratan şef Elif Korkmazel patatesli peynirli lavaş ve şipşak poğaça tariflerini paylaştı. Diş Hekimi Veysel Bilge, implant tedavisinden gülüş tasarımına kadar ağız ve diş sağlığına dair önemli bilgiler verdi. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Yavuz Sultan Selim Cerrah, nefes alma problemlerinde ve estetik amaçla yapılan burun ameliyatları yöntemlerine dair merak edilen soruları yanıtladı.

Fonksiyonel Tıp Nedir? | Fonksiyonel Beslenme ve Eliminasyon Diyeti

Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatma Şen, mesane kanseri sebeplerini ve mesane kanseri tedavilerinde uygulanan yöntemlerdeki son gelişmeleri anlattı. Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, her hafta olduğu gibi bu haftada estetik konuları ile ilgili bilinmeyenleri anlatmaya devam etti ve yaşlanma karşıtı altın önerilerde bulundu. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tülin Kaçmaz, diyabetin gözde bıraktığı hasarlar ve diyabete bağlı göz hastalıklarında uygulanan cerrahi müdahaleler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Konuştukça 75.Bölüm 13 Haziran Pazar Kanal D İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu