Konuştukça 40.Bölüm Son Bölüm Tek Parça İzle!

Konuştukça 40.Bölüm Son Bölüm Tek Parça İzle!...Güne mutlu uyanmak, yaşamın farkına varmak, kendine vakit ayırmak için Kanal D ekranında buluşuyoruz! Özlem Yıldız'ın sunumuyla "Konuştukça" programı her cumartesi-pazar saat 08.30'da Kanal D'de!

Konuştukça 40.Bölüm Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Programın bu bölümünde; Özlem Yıldız’ın oğlu Demir mutfağa girecek ve stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşanacak. Maharetli elleriyle çiğ köfte yoğuran Demir’in, mutfaktaki becerisi herkesi hayran bırakacak. Konuştukça ekibinin Özlem Yıldız ve oğlu Demir’e hazırladığı sürpriz sonrası Özlem Yıldız duygu dolu anlar yaşayacak.

Tüp bebek tedavisine dair son gelişmeler!

Ayrıca, şef Elif Korkmazel kahvaltılık sofralarına lezzet katacak hem pratik hem de lezzetli poğaça tarifi verecek. Diş Hekimi Dr. Mesut Mutlu implant tedavisindeki son gelişmeleri paylaşacak. Aile danışmanı ve yazar Ebru Demirhan,  bilinçaltı kayıtlarımızın hayatımıza etkilerini anlatarak daha huzurlu bir yaşam için önerilerde bulunacak. Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, dudak dolgusunda yeni trend uygulamalarını anlatacak. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Methiye Önder, akıllı lens tedavisinin avantajlarını sıralayacak.

Konuştukça her Cumartesi ve Pazar saat 08.30’da Kanal D’de...

Konuştukça 40.Bölüm Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu