Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 18 Haziran Cuma İzle!

Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 18 Haziran Cuma İzle!...Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 18 Haziran Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir olaya şahitlik eden Kırmızı Oda bu hafta da birbirinden farklı hikayelerle sizlerle olacak. Kırmızı Oda 42.Bölüm de neler olacak? Kırmızı Oda 42.Bölümü ile 18 Haziran Cuma saat 20.00 de Tv8'de...

Hamdi Baba'nın Ölümü

Kırmızı Oda 18 Haziran Cuma 42.Bölüm Tv8 İzlemek İçin Tıklayınız...

Kırmızı Oda'nın 42. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sora babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer'in yaşadığı şoku Doktor Hanım'a anlatır. Zafer (Yiğit Özşener) eşi Nihal'e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım'la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Sadi ve Miço, Emre'yi Unutmadı

Zafer'le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkür eder. Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço'ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım'la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder.

Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 18 Haziran Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu