Kırmızı Kamyon 2.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Kırmızı Kamyon 2.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!...Show Tv'de yayınlanan Kırmızı Kamyon ilk bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. İtfaiyecilerin zorlu hayatlarını, tehlike dolu maceralarını ve birbirlerine olan bağlarını anlatırken dram ve aksiyonu buluşturan ‘Kırmızı Kamyon’ dizisi 7 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00 de Show Tv ekranlara gelecek.

Kırmızı Kamyon 2.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Kırmızı Kamyon 1.Bölüm Ön izleme

Kırmızı Kamyon’un senaryosu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarında yaşadıkları sevinçlerini, üzüntülerini, başarıları ve hayal kırıklıklarını birçok farklı duyguyla iç içe anlatacak ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de ekran yolculuğuna başlayacak.

Kırmızı Kamyon 2.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu