Kendine İyi Bak 667.Bölüm İzle 28 Ekim Çarşamba 2020

Show TV’nin sabah programı Kendine İyi Bak, sağlıklı bir hayat için sırlar veriyor. Güzellik ve estetik arayanlara da harika bilgiler aktarıyor. Kendine İyi Bak Ebru Akel’in harika sunumu ile yeni bölümüyle 28 Ekim Çarşamba saat 08:00’den itibaren ekranlara geldi…

Kendine İyi Bak 666. Bölümünde Kebap Ustası Bedri Bey ve Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel “Adana kebap”, “tepside patlıcan kebabı” ve “et tava” yapmanın püf noktalarını paylaştı. Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Boyraz miyom nedir, miyom tespit edildiğinde ameliyat kararı neye göre verilir, tedavi sonuçları kalıcı mıdır, miyom ilerde tekrarlar mı sorularını yanıtladı. Osteopat, Fizyoterapist Hakan Kaymaz bel ve boyun ağrılarının sebeplerini açıkladı.
Hayat senin baktığın kadar güzel! Yepyeni lezzetler keşfet, farklı insanlarla tanış, daha fazla bilgilen, her zaman sağlığına dikkat et ama hepsi için önce Kendine İyi Bak! Sağlık alanında yeni gelişmeler, tedavi yöntemleri, sağlıklı zayıflama, estetik, göz-diş problemleri, ağrılar, kalp hastalıkları, beyin rahatsızlıkları gibi sağlıkla ilgili tüm sorunların ekrana geleceği Kendine İyi Bak'ta, Ebru Akel ünlü şefler, yemek bloggerları, diyetisyenler ve birbirinden ünlü konukları ağırlayacak.

667.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu