Kazara Aşk Dizisi 1.Bölüm Reyting Sonuçları 24 Haziran Perşembe

Kazara Aşk Dizisi 1.Bölüm Reyting Sonuçları 24 Haziran Perşembe... Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk 1.bölümü ile 24 Haziran Perşembe gününde ekranlara geldi. Uzun zamandır tanıtımları yayınlanan Kazara Aşk dizisi merakla bekleniyordu. Birçok dizinin sezon finali yaptığı bu haftalarda bir o kadar da yeni dizi izleyicinin karşısına geçti. Yeni dizilerin en çok merak edilen tarafı ise reytinglerde üst sıralarda yer alıp almadığı oluyor. Peki Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk tuttu mu? Reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız… Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir… Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenecektir…

Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor.

DİZİ TUTTU MU?

Tanıtımları merak uyandıran dizi Kazara Aşk'ın reytinglerde üst sıralarda yer alması biraz zor görünüyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda oyunculara daha çok övgü gelirken kurgu ve dizi konusu biraz gölgede kalmışa benziyor.

REYTİNG SONUÇLARI:

TOTAL İLK 10 PROGRAM
1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 SURVIVOR TV8
4 ESRA EROL'DA ATV
5 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV
6 FOX ANA HABER FOX
7 ATV GUN ORTASI ATV
8 ATV ANA HABER ATV
9 SEKSENLER TRT 1
10 SHOW ANA HABER SHOW TV
AB İLK 10 PROGRAM
1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 SURVIVOR TV8
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
4 FOX ANA HABER FOX
5 SEKSENLER TRT 1
6 ESRA EROL'DA ATV
7 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV
8 ATV ANA HABER ATV
9 SURVIVOR EKSTRA TV8
10 HAVA DURUMU KANAL D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu