Kasımpaşa 0 - 6 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

MAÇ ÖZETİ İZLE...15.08.2022 Spor Toto Süper Lig Kasımpaşa 0 - 6 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!...Süper Lig'in ilk haftasında evinde 3-3'lük skorla berabere kalan Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı darma duman etti. 6 gol atan Fenerbahçe'de Arda Güler ve Valencia 2'şer golle yıldızlaştı. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup etti.

Maçtan önemli anlar:

Oyuna sonradan giren Arda Güler 86 ve 90+2'de şık goller atarak maçın skorunu belirledi. Fenerbahçe, karşılaşmayı 6-0 yendi.

34'te Enner Valencia, 45+3'te Emre Mor'un golleriyle fark 3'e çıktı. 58'de bir kez daha sahneye çıkan Valencia skoru 4-0 yaptı.

Kasımpaşa'da Hasan Yeşilyurt, Valencia'ya yaptığı faul sonucu kırmızı kart gördü ve 16. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Joshua King, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı. 8. dakikada sarı lacivertli ekip öne geçti.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, İrfan Can, Joao Pedro, Mergim Berisha ve Mert Hakan Yandaş maç kadrosunda yer almadı.

MAÇI ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Sarı-lacivertli ekip 5-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Joshua King, 34 ve 58. dakikalarda Valencia, 45+3. dakikada Emre Mor ve 86 ile 90+2. dakikalarda Arda Güler kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 4'e yükseltirken Kasımpaşa ligde henüz puanla tanışamadı.

Gelecek hafta Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak.

Maçın ilk 11'leri:

Kasımpaşa:

Fenerbahçe:

MAÇI ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'de Son Puan Durumu! 3. Hafta Fikstürü ve Hakemleri!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu