Karşıyaka Sapığı Kim? Tutuklandı mı?

Karşıyaka Sapığı Tutuklandı mı?... izmir Karşıyak'da bir şahsın organını açıp ortalıkta dolandığı görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sosyal medya platformu Twitter’da paylaşılan bir video, görenleri hayretlere düşürdü. Arabasının bagajıyla uğraşan bir şahıs, organı açık bir şekilde etrafa bakarken görüntülendi.

O anlar, bir vatandaş tarafından sosyal medyaya servis edildi. Şahsın, Ortaokul öğrencilerine erkeklik organını gösterdiği iddia edildi.

Karşıyaka Sapığı Kim? Kimliği Tespit Edildi mi?

Sosyal medyada görüntüğleri yayınlanan kişi ile alakalı emniyetten herhangi bir açıklama yapılmazken, kişinin kimliği ile alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Kişinin kullandığı aracın plakası 35 KG 5026 olarak görülüyor.

İşte O Görüntüler

Sosyal Medyadan Gelen Tepkilerden Bazıları

@muhendisyennŞimdi instagram mühendisyen hesabımıza bir görüntü geldi. İzmir'de bir ilkokul'un önüne bir sapık her gün geliyormuş. Şikayet dahi etseler sonuç alınmıyormuş. Sonunda öğrenciler bu sapığı görüntülemeyi başarmışlar. Özür dileyerek görüntüleri yayınlıyoruz. "Karşıyakada SapıkVar"

@Mih_riMahBu şerefsiz s.sallaya sallaya geziyor hemde bir okulun duvarında kız çocuklarına gösteriye emniyete şikayetler edildi bulunması dava açılması uzun sürermiş İllaki bir canın yanması ve sosyal medyaya düşmesimi gerekiyor anında yakalanmsı için Lütfen yayalım can yanmadan @EmniyetGM

@bjorn_ironnKarşıyakada SapıkVar!!! Hem de bir ilkokulun yanında Geç olmadan yakalanması gerekiyor, yakalanmasa yarın öbür gün çocuklarımıza cinsel istismarda bulunacak

@gencerzeyneppKarşıyakada Sapıkvar bunu bir okulın önünde yapabilme cesaretini, yapma hakkını kim veriyor buna nasıl bu kadar rahatça hareket edebiliyor nasıl bu kadar namussuz rahatça gezer oldu ülkede şaşıyorum herkes nasılda hiçbir şey olmamış gibi yaşıyor, ses etmiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu