Kardeşlerim Dizisi 11 Eylül Cumartesi Reyting Sonuçları

Kardeşlerim Dizisi 11 Eylül Cumartesi Reyting Sonuçları..... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni sezona başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezonda reyting rekorlarının vazgeçilmezi olan Kardeşlerim dizisi 19.bölümü ile 11 Ağustos Cumartesi gününde tekrar izleyicisinin karşısına geçti. Birçok kişi tarafından takip edilen Kardeşlerim'in yeni bölümünün reytinglerde kaçıncı sırada yer aldığı merak ediliyor.

"Ben sevmeyi senden öğrendim, umut etmeyi, korkmadan yaşamayı..." "Olur mu dersin? Karanlık sokakların üstüne, günün birinde güneş doğar mı dersin?" Kadir, demir parmaklıklar ardında suçsuzluğunun ortaya çıkacağı, kardeşlerine kavuşacağı günü umutla beklerken, dört bir yana savrulan kardeşler de, abilerini hapisten çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlardır. Babası Akif'le ilgili acı gerçeği öğrenen Doruk'un hayatı büyük ölçüde sarsılırken, Asiye'yle ilişkisi de geri dönülemez bir yola girer.

11 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC 1 İLK 10 PROGRAM

Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan Kardeşlerim dizisinin reytinglerde yine 1. veya en kötü ihtimal ile 2. sırada yer alması bekleniyor.

Kardeşlerim Dizisi 11 Eylül Cumartesi Reyting Sonuçları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu