Kanal D Neler Oluyor Hayatta 16 Eylül Cuma Son Bölüm İzle!

Kanal D Neler Oluyor Hayatta 16 Eylül Cuma Tek Parça İzle!.....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın üstlendiği programı Neler Oluyor Hayatta’ya bugün, Adnan Oktar’la yıllarını geçiren ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan Müge Öğütçü bağlandı.

Adnan Oktar’ın yanında 30 sene geçiren Öğütçü “Geleceğimi, mesleğimi, tüm haklarımı, irademi, karar alma mekanizmamı böyle bir yerde kaybettim. İlk birkaç sene sadece Kuran okunuyordu, sadece din öğreniliyordu. Onun heyecanı ile namaz kılmaya başladım ve o şekle girdim. Ben ne yapıyorsam Allah rızası için yapıyorum diye kendimi kandırmışım. Mahkeme zamanı geldiğinde gerçeklerle yüzleşince bende bir aydınlanma oldu. İlk yıllarda öyle bir dini telkin alıyorsunuz ki cemaat içerisindesiniz ve ‘Herkes Cennet’e gidecek.’ deniyor. Siz oraya elinizi veriyorsunuz ama cehennemin kapısından çıkıyorsunuz.” dedi.

Neler Oluyor Hayatta 16 Eylül Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı Neler Oluyor Hayatta’da yeni sezonda da en çok takip edilen programlardan olacak.

Kanal D Neler Oluyor Hayatta 16 Eylül Cuma Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu