Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma 635.Bölüm Fragman!

Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma 635.Bölüm Fragman!....Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada gelinler yüksek puan almaya, kaynanalar puan durumlarını belirlemeye devam ediyor. Seda Sayan'ın keyifli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta ’da bakalım bu hafta neler yaşanacak? Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu Gelinim Mutfakta hafta içi her gün sizlerle...

Kanal D Gelinim Mutfakta 635.Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır....

Gelinim Mutfakta 633. Bölümde Yasemin Hanım, yemek tadımı sırasında çok heyecanlandı ve fenalaşarak hastaneye kaldırıldı! Yemek tadımı ve puanlama sırasında üzücü bir olay yaşandı. Zeynep'in kaynanası Yasemin Hanım tadım için masaya yöneldiğinde heyecandan ayakta duramıyordu. Çatalı alan eli istemsiz bir şekilde titremeye başladı. Yasemin Hanım, Seda Sayan'a kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve yere yığılmaya başladı. Zeynep koşarak kaynanasına destek oldu.

Program görevlileri stüdyo dışında bekleyen sağlık çalışanlarına haber verdiler. Stüdyoya giren sağlık çalışanları ise, Yasemin Hanımın durumuna anlık müdahale ettiler ve hemen hastaneye götürdüler. Zeynep, mutfağına döndükten sonra Nurten Hanımın suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Zeynep ve Nurten Hanım bu anlardan itibaren çok sert bir tartışma içine girdiler. Onları Seda Hanım zor yatıştırdı.

Ayten, kayıp babasını arıyor! 

Ayten'in yarışma esnasında babası hakkında anlattıkları Seda Sayan ve diğer yarışmacıları çok hüzünlendirdi. Seda Hanım bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Ayten'in annesi de bu olay ile ilgili bir video yolladı. Ayten'in annesi, hamile iken mantar aş ermiş. Ayten'in babası da, mantar toplamak için bir arkadaşı ile ormana gitmiş. Çok uzaklaştıkları ormanda yorgunluktan halsiz kalan Ayten'in babası yere yığılmış. Arkadaşı yardım getirmek için yanından ayrılmış ve o da belli bir uzaklıkta baygınlık geçirmiş.

Arkadaşının anlattıklarıyla Ayten'in babasını arama çalışmaları başlatılmış; fakat, günlerce arama boşa çıkmış. Ayten'in babası o zamandan itibaren kayıpmış. Hal böyleyken Ayten'in stüdyoda anlattıkları herkesi çok hüzünlendirdi. Ölüsü bulunamayan babasının hala sağ olduğu umuduna tutunan Ayten, Gelinim Mutfakta programı ile herkese seslendi. İsmi Dergah olan babası hakkında bilgisi olanlar aşağıdaki Whatsapp hattını arayıp bilgi vermelerini istedi. Seda Sayan da bu isteğe önayak oldu ve program olarak her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

#Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma 635.Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu