Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Haziran Pazartesi 1156.Bölüm İzle!

Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Haziran Pazartesi 1156.Bölüm İzle!....Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada gelinler yüksek puan almaya, kaynanalar puan durumlarını belirlemeye devam ediyor. Nursel Ergin'in keyifli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta ’da bakalım bugün neler yaşanacak?

Yeni yarışmacı Gamze'nin hayatı ile ilgili anlattıkları herkesi hüzne boğuyor!

Yeni hafta, yeni yarışmacı. Asiye'nin elenmesiyle yarışmaya yeni katılan yarışmacı Gamze, yaşadığı trajik olayları anlatıyor. Bu anlatılanları dinleyenler ise, hüzne boğularak Gamze'ye büyük destek oluyor.

Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.00'te Kanal D'de!

Gelinim Mutfakta 5 Haziran Pazartesi 1156.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazandı, haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı 7 altın bilezik aldı, haftanın en düşük puanını alan yarışmacı elendi. "Haftanın Finali"

Bir Gelin 7 Altın Bilezik Alırken Diğer Gelin Veda Etti

Gelinim Mutfakta'nın 2 Haziran 2023'de yayınlanan 1155. Bölümünde Tuğba Erurul, Kader Gül, Asiye Yaman ve Miyase Türkel "Sivas Usulü Kalburabastı" için yarıştılar!

Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana geliyor! Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu Gelinim Mutfakta hafta içi her gün sizlerle...

Kadere Bak Kadere Kimler Kaaaç Puan Aldı

Kanal D Gelinim Mutfakta 5 Haziran Pazartesi 1156.Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu