Kalk Gidelim 129.Bölüm Fragmanı İzle 19 Kasım Perşembe

TRT1’in eğlenceli dizisi Kalk Gidelim 128. bölümü ile yeni gününde 12 Kasım Perşembe saat 20:00’den itibaren izleyicilerin karşısına geçti. Beğenilerek izlenen bölümde izleyiciler yine merak içinde kaldı, bakalım 19 Kasım yeni bölümde izleyicileri neler beklemektedir.

Gece yarısı Mustafa Ali’den yediği çalı süpürgeleriyle nevri dönen Seyfettin, Mustafa Ali’ye evi dar eder. Her yerde Mumu’yu arayan Seyfo, en sonunda bıkar ve odaya gittiğinde nasıl bir felaketle karşılaştığını o anda anlar. Zira boru patladığı için evin sularını kesmek zorunda kalmıştır ama Sevda kovittir.

Seyfo gibi sabahı zor eden biri daha vardır o da Kelle İsmail. Yasemin’in babasından Samim’le ilgili istediği şey adamın uykularını kaçırmıştır. Kelle İsmail, Seyfettin’e telefon açıp Yasemin’in isteğini yerine getirir ve hayırlı bir iş için geleceklerini söyler. Seyfettin’in eli ayağına karışır. Samim’i bulup Kelle İsmail’in birazdan Samim’i istemeye geleceğini söyleyince ortalık karışır. Kelle İsmail çok büyük hediyelerle görücü gibi eve giriş yapmıştır.

129.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda paylaşılacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu