Jorge Jesus Ümraniyespor Maç Sonu Açıklamaları 08.08.2022

Jorge Jesus Ümraniyespor Maç Sonu Açıklamaları 08.08.2022... Süper Lig'in açılış haftasında kapanış maçını oynayan Fenerbahçe hayal kırıklığı yaşattı. 40 bin taraftarı önünde Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor karşısında 1 puanı zor zoruna kurtaran Fenerbahçe'nin bu şekilde başlangıç yapması taraftarı kızdırırken ıslık sesleri yükseldi. Maç sonrasında bir süre protesto yapan taraftarın büyük ümit beslediği yeni teknik adamın yapacağı değerlendirmeleri merak konusu oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor'la 3-3 berabere kaldı.

Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi.

Fenerbahçe'nin gollerini 19. dakikada penaltıdan ve 45+2. dakikada Valencia ve 90+2. dakikada Berisha kaydetti. Ümraniyespor'un golleri ise 29. dakikada Glumac, 67. dakikada Gheoghe ve 73. dakikada Mrsic'den geldi.

Bu sonucun ardından iki ekip de puanını 1'e çıkardı. 

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak. Ümraniyespor da sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Jorge Jesus: "İstediğimiz sonucu alamasak da iyi bir maçtı izleyenler için. Duran toptan 3 gol yedik. Rakibi tebrik etmeliyim, duran toplara iyi çalışmışlar. Fenerbahçe, şampiyonluğa hep inanır. Berabere ayrıldık ama lig uzun maraton. Önümüze bakıp, inanmaya devam edeceğiz."

Jorge Jesus: "Rakibin de hakkını vermeliyiz. Özellikle korner atışlarına çok iyi çalışmışlar. Maça iyi başladık. Ancak rakibimiz bizim işimizi zorlaşırdı."

Jorge Jesus: "Fenerbahçe kötü sonuçlar alsa da her zaman şampiyonluğa inanır. Önümüze bakacağız."

Jorge Jesus: "Bazı oyuncularımızda yorgunluklar vardı ama 2 kulvarda mücadele ettiğimiz için bunlar olabiliyor."

Jorge Jesus: İstediğimiz sonucu alamasak da izleyenler için iyi bir maçtı. 3 gol attık ama maalesef 3 gol yedik. Normalde takımımız defansif duran toplarda iyi ama bugün istediğimizi yapamadık. Rakibin de hakkını vermek lazım. Kornerlere iyi çalışmışlar.

Jorge Jesus: Tabii ki takım istediğim seviyede değil. İyi bir yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Oyuna sonradan giren oyuncular da iyi bir katkı yaptı. Oyuncular sonuna kadar çalıştı maçı çevirmek için. Bugünü unutup perşembe günü oynayacağımız maça odaklanmak istiyoruz.

Jorge Jesus: Taze kanlar sürmeye çalıştık sahada. Bu tarz yorgunluklar olabiliyor Avrupa Ligi maçlarından sonra.

Lincoln Henrique: "Maalesef futbol böyle. Fenerbahçe çok büyük bir takım ama takımın büyüklüğü sahada yetmiyor."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu