Jorge Jesus Maç Sonu Açıklamaları Kasımpaşa Fenerbahçe

Jorge Jesus Maç Sonu Açıklamaları Kasımpaşa Fenerbahçe... Süper Lig'de Fenerbahçe Kasımpaşa'ya konuk oldu. İlk hafta evinde 3-3'lük beraberlikle 1 puan alan Fenerbahçe taraftarını üzmüştü. Bugün ise şov yaparak telafi etti. Teknik direktör Jorge Jesus ilk maçta tercihleri dolayısıyla çok eleştiri aldı. Özellikle Arda Güler'i oynatmaması tepki almıştı. Bugün ise 70.dakikada Arda'yı oyuna aldı. Arda 2 golle maçın yıldızı oldu. Diğer yandan teknik direktör oyundan memnun kalırken maç sonu değerlendirmeleri de merak edildi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı deplasmanda 6-0 mağlup etti.

Gol perdesini 8. dakikada King açtı: 0-1. 16. dakikada Ferdi'nin uzun pasında ceza sahası önünde topla buluşan Valencia, Hasan Emre tarafından düşürüldü. Hakem faul çalarak oyuncuyu kırmızı kartla cezalandırdı.

34'te Fenerbahçe ikinci golü buldu. Henrique'nin ortasında topa iyi yükselen Valencia'nın sert kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-2.

45+3'te Emre Mor skoru 3-0'a getirdi. İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda da durmadı. 58. dakikada Enner Valencia kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı.

Fenerbahçe'nin resitali son dakikalarda da devam etti. Oyuna ikinci yarıda giren sarı-lacivertlilerin 10 numarası Arda Güler, 86 ve 90+2. dakikada attığı gollerle maçın sonucunu ilan etti.

Jorge Jesus: "Arda'ya maç sonunda 'Kendini gösterme baskısıyla oynama. Çok yetenekli futbolcusun, sadece kendin gibi oyna' dedim. Önü çok açık. Gelişmesi gereken konular da var."

Jorge Jesus: “Arda gelişecek, daha yolu var. Üst seviye değil henüz. Bazen işleri tek başına yapmak istiyor. 20 dakikalık süreçte kendini göstermek istiyor ben de ona maçtan sonra bunu ifade ettim.”

Jorge Jesus: "Maça çok iyi başladık. Tempolu ve sert başladık. İlk 15 dakikada golü bulduk. Hedefimiz kazanmaktı ve kazandık. Valencia ve King çok iyi oynadı. Güzel bir galibiyet aldık."

"Oyuncularımı kutlarım. İlk 15 dakikada 3-0 yapabilirdik. Kasımpaşa, Fenerbahçe forvetlerini durduramadı. Valencia, King... Harikaydılar."

Jorge Jesus: "Bugün rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu