Jorge Jesus Dinamo Kiev Maç Sonu Açıklamaları 27.07.2022

Jorge Jesus Dinamo Kiev Maç Sonu Açıklamaları 27.07.2022... Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 0-0 kaldığı maçın rövanşında Dinamo Kiev'i konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan ve normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmayı uzatma bölümünde bulduğu golle Ukrayna temsilcisi 2-1 kazandı. 

Dinamo Kiev'e galibiyeti getiren golleri 57. dakikada Buyalskyi ve 114. dakikada Karavaev kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 89. dakikada Szalai'den geldi.

Bu sonucun ardından Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turuna yükseldi. Temsilcimiz Fenerbahçe ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 

Jorge Jesus: "Maçın kırılma anına kadar iyi oynayan taraf Fenerbahçe'ydi. 7 şutumuz vardı. Rakibimizin şutu yoktu. İsmail'in gördüğü kırmızı kart maçın gidişatını değiştirdi. O anda takımımızın dengesi bozuldu. Yine de takımımız cesaretini korumaya devam etti."

Jorge Jesus: "Mağlup ayrıldığınız zaman mutlu olmazsanız ama takım bugün buradan kafası dik ayrılmalı. Tecrübe eksikliği belirleyici etkenlerden oldu."

Jorge Jesus: Transferler benim onayımla yapılıyor ama bu maç özelinde bunu konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Buraya gelen taraftarlar kesinlikle takımlarıyla gurur duyarak buradan ayrıldılar.

Jorge Jesus: "Joshua King forvet pozisyonundaki oyuncumuz, onun alternatifi Serdar Dursun. Serdar Dursun, fiziksel olarak henüz hazır değil. A ve B oyuncusu diye düşünmek doğru. A oynadı, B oynamadı demek doğru değil."

Jorge Jesus: "Kazandığımız maçlardan sonra da kaybettiğimiz maçlardan sonra da hakemler hakkında konuşmayı sevmem, her ne kadar attığımız ilk golün normal olduğunu ve İsmail'in 2. sarı kartının ağır olduğunu düşünsem de."

Jorge Jesus: "Hafta boyunca oyuncularla ben çalışıyorum. Fiziksel olarak ne durumda olduklarını ben görüyorum. Aldığımız kararları da bunu göz önünde bulundurarak alıyoruz."

Jorge Jesus: "Emre Mor'un oyundan çıkması tamamen fiziksel. Oyuna girdikten 10 dakika sonra sorun yaşadı. Bekleri kaçırmaya başladı."

Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rakibi Çekya'nın Slovacko ekibi olacak. İlk maç 4 Ağustos tarihinde Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turuna yükselen Dinamo Kiev de Sturm Graz'la karşılaşacak.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI BİRAZDAN...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu