İşte MasterChef Türkiye 2022'nin 18 Kişilik Ana Kadrosu!

İşte MasterChef Türkiye 2022'nin 18 Kişilik Ana Kadrosu!... TV8'in sevilerek izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye 46.bölümü ile 20 Ağustos Cumartesi akşamında ekranlara geldi. Heyecanın giderek arttığı MasterChef'te ana kadroya giren 18 isim tamamen belirlendi.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

MASTERCHEF'İN 18 KİŞİLİK ANA KADROSUNDA KİMLER YER ALDI?

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

1- MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

Fatma Nur Uçar yarışmaya Muğla Fethiye'den katılmıştır. Fatma Nur Uçar 23 yaşında ve aslen Yozgatlı'dır. Liseyi Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi'nde okumuştur.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

2- MASTERCHEF BÜŞRA ZAMBAK KİMDİR?

Ana kadroya girecek yarışmacıyı belirlemek için ilk turda yarışmacılar risotto yaparken, daha sonra bol cevizli bir yemek yapmaları istendi. Bunun sonucunda başarılı olan yarışmacı Büşra oldu.

Büşra Zambak, 25 yaşında ve aslen Denizlili. İstanbul'da yaşıyor ve 9 yıldır profesyonel aşçılık yapmakta.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

3- MASTERCHEF MELİH BERKAY GÜNDÜZ KİMDİR?

Masterchef Melih Berkay Gündüz, 21 yaşında. Melih, yarışmaya Karabük'ten katılıyor. Geçtiğimiz yıl da MasterChef'e katılan Melih bu sene de ana kadroya girmek için kıyasıya mücadele vererek önlüğü almayı başardı.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

4- MASTERCHEF ŞEYMA MÜJDECİ KİMDİR?

MasterChef Şeyma, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Yemeğe yoğun ilgisi bulunan yarışmacı, eşinin isteğiyle yarışmaya başvurduğunu belirtmişti. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum.’ sözlerini kullanmıştı.

MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve eşi Paris’te tanışmışlar.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

5- MASTERCHEF ÇAĞATAY AKGÜL KİMDİR?

MasterChef Çağatay 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Profesyonel şef olarak çalışan Çağatay, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu. İtalya’da staj yapan Akgül, yaklaşık sekiz yıldır aşçılık yapıyor. Çağatay Akgül mesleğe tatlı ile başladığını ve tatlı yapmayı çok sevdiğini açıklamıştı.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

6- ONUR BİÇİM KİMDİR?

Biçim, aslen Diyarbakırlı'dır ancak yarışmaya Antalya’dan katılıyor. 24 yaşındaki yarışmacı, 14 yaşında mutfağa girmiş ve bu nedenle de yarışada iddialı olduğunu belirtiyor. Alaylı olarak meslekte yetişen Biçim, ilk turda kuzu sırtı yapmış ve iki evet alarak üst tura çıkmıştı.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

7- GAMZE TOSUN KİMDİR?

Gamze Tosun, ev hanımıdır. Evli ve 5 çocuk sahibidir. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Tosun, İBB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti. İstanbul Üniversitesi öğrencisi olan Tosun, geçtiğimiz sezon da AMsterChef'e katılmış ancak ikinci turda elenmişti. Bu sezon ise ana kadroya giren ikinci isim oldu.

MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?

8- MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR?

Metin Yavuz 24 yaşında ve Bolu Mengenli'dir. 2019 yılında katıldığı Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor. MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turdada başarılı olarak 3. tura yükseldi. Son turda da performans sergileyen isim, ana kadroya giren ilk yarışmacı oldu.

9- MASTERCHEF KAAN NOYANALPAN KİMDİR?

MasterChef 2022'ye İzmir'den katılan Kaan Noyanalpan 27 yaşındadır. 7 senedir mutfakta çalıştığını ifade eden Kaan, 'insanın isteyip başaramayacağı hiçbir şey yoktur' ifadelerini kullanmıştır ve MasterChef 2022'nin ana kadrosuna girmeyi başaran son yarışmacı olmuştur. 12. önlüğün sahibi olan MasterChef Kaan, yarışmanın iddialı isimlerindendir.

10- MASTERCHEF BURAK KİMDİR?

MasterChef 2022'ye İstanbul'dan katılan Burak Revanbahş, 26 yaşındadır ve 4 senedir profesyonel olarak aşçılık yapmaktadır. Liseyi Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nde okuyan ve ardından Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde eğitimini tamamlayan MasterChef Burak, aynı üniversitede Yüksek Lisans eğitimini sürdürmektedir.

11- MASTERCHEF YAĞIZ KİMDİR?

Aslen Düzceli olan 22 yaşındaki Yağız Özçelik, MasterCef 2022'nin ana kadrosuna 10. yarışması olarak girmiştir. Ailesi hayvancılıkla uğraşan Yağız Özçelik, ilk ve orta öğretimin ardından Ticaret Lisesi'ne yazılmış fakat Turizm Lisesi'ne gitmek istediği için, ticaret Lisesini bırakarak Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geçiş yapmış ve eğitimini burada tamamlamıştır. Akabinde, Bolu'da aşçılık okuyan MasterChef Yağız, eğitim hayatının yanı sıra aşçılık mesleğini desürdürmektedir ve ailesine yardım ederek hayvancılıkla da uğraşmaktadır.

12- MASTERCHEF TAYFUN GENÇ KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan ve 11 yıldır aşçılık mesleğinde yer alan Tayfun Genç, profesyonel aşçıdır. 30 yaşındaki MasterChef Tayfun aslen Giresunlu'dur, evli ve çocukludur. MasterChef 2022'nin ana kadrosuna girmeye hak kazanan 9. yarışmacı olan Tayfun Genç, yarışmadaki iddialı isimlerden biridir.

13- MASTERCHEF KIVANÇ KARADENİZ KİMDİR?

31 yaşında olan Kıvanç Karadeniz 7 yıldır sektörde çalışıyor. Son dört yıldır da Yeniköy'de bir restoranda yardımcı şef olarak görev yapıyor.

14- BARIŞ KİMDİR?

23 yaşında olan Barış çocukluk yaşlarında bu sektörde. Ailesinden dolayı aşçılığa ilgi duyan Barış Bodrum'da yaşıyor. Bodrum'da bir otelde çalışıyor.

15- MASTERCHEF DİLAN KİMDİR?

Dilan Karataş 20 yaşında. Üniversite öğrencisi olan Dilan Karataş Asya mutfağında çalışıyor. Ayrıca ana kadroya ilk seçilen isim olan Metin'in çırağı olduğunu da yarışmada açıkladı. İlk turda şeflerden üç evet alan Dilan Karataş turu geçmeyi hak etmişti.

16- BURAK KAYA KİMDİR?

Oyunculuk yapan Burak Kaya İstanbul'da yaşıyor. 26 yaşında.

17- AYAZ GEÇER KİMDİR?

Yarışmaya Ankara'dan katılan Ayaz Abdurrahman Geçer, 13 yıldır Ankara'da yaşıyor. Aslen Şırnak Silopi doğumlu olan yarışmacı 23 yaşında.

Yaptığı yemeklerle başarı elde eden yarışmacı ana kadroya seçilen 17. Kişi oldu.

18- SERPİLAY KİMDİR?

25 yaşında olan Serpilay Salkım İzmir'de doğup büyüdü. Aslen Konyalı olan kendi işletmesinde çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu