İcardi'nin Galatasaray'a Transfer Olduğu Haberleri Doğru mu?

İcardi'nin Galatasaray'a Transfer Olduğu Haberleri Doğru mu?... Süper Lig'de yıldız transferleri ile adından söz ettiren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak Omar Elabdellaoui'nin ayrıldığını duyuran Galatasaray'da İcardi'nin gelip gelmediği merak konusu oldu. İcardi'nin Galatasaray'a transferi gerçekleşti mi?

Yenicaggazetesi.com.tr'nin haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain’in (PSG) dünyaca ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile anlaşma sağladı.

Kadrosuna Dries Mertens ve Haris Seferovic gibi hücumcuları katan Aslan, bir forvet transferinde daha mutlu sona ulaştı. Galatasaray, 29 yaşındaki Icardi transferini bitirdi.

Gazeteci Eran Süzgün, Twitter hesabından, “Mauro İcardi, Galatasaray’a hayırlı olsun.” dedi ve “Galatasaray, PSG ve Arjantinli oyuncuyla anlaşma sağladı.” paylaşımını yaptı.

ICARDI’NİN EŞİ WANDA İSTANBUL’A HAYRAN KALDI

Bir diğer gazeteci Ali Naci Küçük de Icardi için “Geliyor gelmekte olan” ifadesini kullanırken, “Villası dahi hazırlandı… Kuruçeşme’de hayran kaldıkları 2 gün geçirdiler… Icardi’nin eşi Wanda Nara İstanbul’a hayran kaldı.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu