Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Şubat İzle!

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Şubat İzle!...Hercai 58.Bölüm 7 Şubat Pazar Yeni Bölüm İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Hercai 7 Şubat Pazar akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen dizi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyecek. Hercai 58.Bölümde neler olacak? Hercai 58. Bölümüyle 7 Şubat Pazar saat 20.00 de Atv'de...

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Şubat İzle!

Hercai 58.Bölüm 7 Şubat Pazar Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Miran'ın mucizesi Reyyan

57. Bölüm Özeti

Miran geçirdiği kazanın ardından bir türlü kendine gelemez, müdahalelerin yetersiz kaldığı anda Reyyan devreye girer ve aşklarından aldığı kuvvetle bir mucizeye sebep olur. Olanların kazadan ibaret olmadığı aşikardır. Reyyan öğrendiklerinden sonra Füsun’un karşısına dikilir ve hesap sorar. Azize Füsun’la ilgili bir karar vermeye çalışırken Füsun da kızından bir iz bulmanın peşindedir.

Miran ve Cihan geri dönüşü olmayan bir yola girerken her gün biraz daha kötüleyen Yaren ise sonunda dayanamaz ve Füsun’a bir itirafta bulunur. Azra’nın gelişiyle mutlu olan Dilşah bir yandan da Azize’nin onu elinden almasından korkmaktadır. Bu korku ona çok büyük bir hata yaptırır.

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Şubat İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu