Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Mart İzle!

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Mart İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Hercai 28 Şubat Pazar akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen dizi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyecek. Hercai 62.Bölümde neler olacak? Hercai 62.Bölümüyle 7 Mart Pazar saat 20.00 de Atv'de...

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Mart İzlemek İçin Tıklayınız...

Reyyan, verdiği zor kararın ardından yapılacak işler için kolları sıvamıştır. Kız çocuklarını okutmayı hedefleyen Umut Şadoğlu Vakfı hayata geçmeli, aile içindeki sorunlar çözülmeli, düşmanlıklar sona ermelidir. Umut’a elinden geldiğince güzel bir dünya bırakmalıdır... Şirketle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden Fırat’la gerilen Miran ise karısındaki huzursuzluğu hissetmekte ve bunun sebebini bulmaya çalışmaktadır.

Miran her şeyi duyuyor!

Öte yandan Hazar, Azize’den çekip gitmesini istemiştir. Azize’nin ise tek bir şartı vardır. Füsun, Azra’yı yeniden kazanmanın peşindeyken Dilşah ise Reyyan’dan kurtulmanın yollarını arar. Vakıf için düzenlenen yemekte sırlar gün yüzüne çıkarken Dilşah’ın bulduğu bir belge Reyyan’ı güç durumda bırakacaktır.

Hercai Son Bölüm Tek Parça 7 Mart İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu