Hekimoğlu 51.Bölüm Final Kanal D İzle!

Hekimoğlu 51.Bölüm Final Kanal D İzle!...Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu izleyicilerle 25 Mayıs Salı saat 20.00'da Kanal D'de buluşuyor. Her hafta heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelen Hekimoğlu izleyicileri ekrana kilitliyor. Hekimoğlu'nda bugün neler olacak? Beğeniyle izlenen Hekimoğlu 51.Bölümü ile bu akşam 20.00'da Kanal D'de...

Hekimoğlu 51.Bölüm Final Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Ateş Hekimoğlu 40'lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek'in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu'nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır.

Ateş Odasını Kaptırınca İpek ile Orhan'a Musallat Oldu

Ateş zorlu bir vaka ile uğraşmaktadır. Yeni ekibi ile birlikte problemi çözmeye çalışırlar. Diğer taraftan Ateş, Orhan'a giderek tatile çıkacağını söyler. Daha sonra İpek'e de hazırlanmasını söyler. Ateş ve İpek nereye gidiyor? Aralarında bir ilişki mi başlıyor?

Hekimoğlu 51.Bölüm Final Kanal D İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu