Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 23 Mayıs Pazartesi İzle!

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 23 Mayıs Pazartesi İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz. Birbirinden değerli konukları ve dopdolu içeriğiyle en sevilen kadın programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün saat 11:15'te Beyaz TV'de...

23-29 Mayıs 2022 Vedat Delek Haftalık burç yorumları

Burçlar ve Astroloji'de 12 burcu yorumlayan Astrolog Vedat Delek, 23 Mayıs-29 Mayıs 2022 haftasını her burç için tek tek yorumladı. Nur Viral'in sorularını da yanıtlayan Vedat Delek, 12 burç için tavsiyeler ve uyarılarda bulundu.

Canlı yayında sert tepki! / Bu tarihlerde ilişkilere dikkat! Özellikle bu tarih çok önemli...

Mine Ölmez, sosyal medyadan kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert açıklamalarda bulunarak "sen beni yargılayamazsın" dedi. İşte Mine Ölmez'in sert açıklamaları... Astrolog Mine Ölmez tüm burçlara tarih vererek uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu. Ölmez tavsiyeleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Astrolog Mine Ölmez, tüm burçlar için hangi tarihte neler yapacaklarını tek tek canlı yayında anlattı.

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 23 Mayıs Pazartesi İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu