Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 20 Aralık İzle!

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 20 Aralık İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz. Birbirinden değerli konukları ve dopdolu içeriğiyle en sevilen kadın programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün saat 11:15'te Beyaz TV'de...

Yusuf Kavaklı Hoca'dan Yılbaşı Çam Ağacı tepkisi!

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, canlı yayında dini ve toplumsal konularda merak edilen soruları yanıtladı. Yusuf Kavaklı Hoca, Nur Viral'in soruları ve canlı yayına bağlanan izleyicilerin sorularına verdiği yanıtlarla ekran başındaki izleyicileri bilgilendirdi. Yıusuf Kavaklı Hoca Yılbaşı zamanı çam ağaçların kesilip evlerde süs olarak kullanılmasına sitem etti. Yusuf Hoca, Türk'ün adetinde töresinde var mı? kime taranıyorsunuz diye de tepki gösterdi.

Doğduğunuz gün geleceğiniz için ne diyor?

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, Doğduğunuz gün geleceğiniz için ne diyor? gün gün açıkladı... Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Mine Ölmez, 12 burcu canlı yayında yorumladı.

Erhan Nacar Burç Yorumları Burçlar aşkta mutluluğu nasıl yakalar?

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 20 Aralık İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu