Hayat Bugün'de Suzan Mayer Kimdir? Suzan Mayer'i Kim Canlandırıyor?

Hayat Bugün'de Suzan Mayer Kimdir? Suzan Mayer'i Kim Canlandırıyor?... . Show TV'nin yeni dizisi Hayat Bugün ilk bölümü ile 19 Ekim Çarşamba akşamında ekranlara geliyor. Meraklandıran ve heyecanlandıran dizilerden olan Hayat Bugün'ün oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Başrol oyuncusu Doktor Suzan Mayer karakterini de kimin canlandırdığı araştırılanlar arasında.

Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

Hayat Bugün dizisinde Suzan Mayer'in Hazar Ergüçlü canlandırmaktadır.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1 Ocak 1992, KKTC'de doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel yer almaktadır.

2013 yılında Star TV'de başlayan Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak Eylül Buluter karakterini canlandırdı. Dizinin diğer başrolleri ise Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Barış Falay'dır.

Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. Dizinin kadrosunda Sinem Kobal, Okan Yalabık, Metin Akdülger, Binnur Kaya veUlaş Tuna Astepe gibi isimler yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu