Hayat Bugün'de Doktor Barış Güvener Kimdir? Barış Güvener'i Kim Canlandırıyor?

Hayat Bugün'de Doktor Barış Güvener Kimdir? Barış Güvener'i Kim Canlandırıyor?... Show TV'nin yeni dizisi Hayat Bugün ilk bölümü ile 19 Ekim Çarşamba akşamında ekranlara geliyor. Meraklandıran ve heyecanlandıran dizilerden olan Hayat Bugün'ün oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Başrol oyuncusu Doktor Barış Güvener karakterini de kimin canlandırdığı araştırılanlar arasında.

Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

Hayat Bugün dizisinde Barış Güvener'i Ulaş Tuna Astepe canlandırmaktadır.

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Ulaş Tuna Astepe (d. 5 Mayıs 1988, İzmit), oyuncu

Ulaş Tuna Astepe 5 Mayıs 1988'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul Erkek Lisesinde yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz'de Tahir karakterini canlandırdı.

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Babamın Cesetleri,[4] Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı. Emre Yeksan'ın yönettiği Körfez filminde Selim karakterini canlandıran Astepe, ayrıca Üniversiteli, Zayiat, Meşakkat ve Karısı, Balık Havuzu adlı kısa filmlerde de yer almıştır.

Hayat Bugün'de Doktor Barış Güvener Kimdir? Barış Güvener'i Kim Canlandırıyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu