Hayat Bugün Dizisi Tuttu mu? Hayat Bugün Dizisi Reyting Sonuçları

Hayat Bugün Dizisi Tuttu mu? Hayat Bugün Dizisi Reyting Sonuçları... Show TV'nin yeni dizisi Hayat Bugün ilk bölümü ile 19 Ekim Çarşamba akşamında izleyici ile buluştu. Merak edilen ve heyecanla beklenen dizilerden olan Hayat Bugün'ün izlenme oranları araştırılıyor. Hayat Bugün dizisi reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı? Dizi tuttu mu?

Bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir. Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır. Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir. Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir.

Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar. Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı, finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

19 EKİM ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1KURULUS OSMANATV
2ESRA EROL'DAATV
3KURULUS OSMAN (OZET)ATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6ATV ANA HABERATV
7O KIZKANAL D
8GECENIN UCUNDASTAR TV
9HAYAT BUGUNSHOW TV
10SHOW ANA HABERSHOW TV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1KURULUS OSMANATV
2SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4ESRA EROL'DAATV
5O KIZKANAL D
6GECENIN UCUNDASTAR TV
7HAYAT BUGUNSHOW TV
8TUZAKTV8
9KURULUS OSMAN (OZET)ATV
10ATV ANA HABERATV

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?


Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımını O3 Medya'nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television'un başarılı dizisi 'New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan "Hayat Bugün" yayın tarihini yeni tanıtımı ile duyurdu. Başrol oyuncuları; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol'un yer aldığı dizi yeni tanıtımıyla övgü dolu yorumlar alırken ekran yolculuğu için de geri sayım başladı.

Hayat Bugün'de; Ulaş Tuna Astepe "Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener'', (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü "Doç. Dr. Suzan Mayer" (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel "Doç Dr. Aras Erdem" (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir "Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu" (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen ''Prof. Dr. Andaç Sağlam" (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol "Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov" (Dr. Vijay Kapoor) karakterleriyle ekranda olacaklar. David Schulner'in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği 'New Amsterdam'ın ilk uyarlaması olan 'Hayat Bugün'ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu