Haftalık Burç Yorumları 19-25 Temmuz Hande Kazanova

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Temmuz Hande Kazanova...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 19 - 25 Temmuz burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

TOPLUMSAL OLAYLAR! - 19 - 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bayram haftasına ödemelerle, alışverişle, parasal işlerimize yoğunlaşarak giriş yapıyoruz. Stresleri ve krizleri Arife günü avantaja çevirebiliriz. Bayrama fikirlerimizi, düşüncelerimizi hareketlendirecek keyifli etkilerle gireceğiz. Farklı, değişik sürpriz gelişmeler bayramımızı heyecanlı ve canlı kılabilir. Salı ve Çarşamba günleri tepkisellikten ve alınganlıktan uzak duralım.

Perşembe günü itibarıyla kimliğimizde canlı, ateşli ve hevesli yönlerimiz ortaya çıkarken yönetmeyi ve idare etmeyi seveceğiz. Aşka, keyfe, gösterilere, organizasyonlara daha fazla yer vereceğiz. İlişkilerde coşkudan ziyade ayaklarımız yere sağlam basmak isteyecek. Cumartesi günü Kova burcunun ilk derecesinde Bir Dolunay gerçekleşiyor! Toplumsal konular, olaylar, sosyal çevre ilişkileri öne çıkarken, bir konunun olumsuzluğuna takılmamaya özen gösterelim.

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Temmuz Hande Kazanova

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu