Hacı Burhan Meral Kimdir? Nerede? Gerçeğin Peşinde

Hacı Burhan Meral Kimdir? Nerede? Gerçeğin Peşinde....Star TV’nin beğenilerek ve merakla izlenen programı Gerçeğin Peşinde, cinayetlerin arkasındaki sırları ortaya çıkarmaya, kayıpları bulmaya çalışıyor. Yapımcılığını Bloom Medya ve Skala Yapım’ın üstlendiği “Gerçeğin Peşinde”, ekranların sevilen yüzü Serap Paköz’ün sunumuyla, hafta içi her gün Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

36 yaşındaki Hacı Burhan Meral'den 7 Haziran'dan bu yana haber alınamıyor. %60 zihinsel engelli olan Hacı Burhan Meral 7 Haziranda yaylaya gitmek için yola çıktı ama bir daha haber alınamadı. Ailesi Hacı Burhan Meral'in sosyal biri olduğunu, köyde düğün, cenaze ne varsa gittiğini ayrıca çarşı pazara da gittiğini dile getirdi.

Ailesi Hacı Burhan Meral'in daha önce evden kaçtığını ve yabancı bir arabaya binip yaylada bulunduğunu söyledi. Ailesi Hacı Burhan Meral'in başına bir şey gelmesinden endişe ediyor.

Eşref Meral, 7 haziran günü Hacı Burhan Meral'in canı sıkkın bir şekilde oturduğunu genelde de ruh halinin böyle olduğunu kendisine canını sıkma pandemi bitiyor yasaklar kalkıyor akşam gelince yaylaya çıkarız dediğini söyledi.

Aynı Köyde İki Şüpheli Kayıp! 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu