Günlük Burç Yorumları: Boğa, Koç, İkizler, Yengeç ve diğer burç yorumları(6 Temmuz Salı)

6Temmuz'da para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi. İşte 6 Temmuz Perşembe günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

OĞLAK: Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

YAY: Evinizde zaman geçirmek, ailenizle birlikte olmak ya da evle ilgili işlerle ilgilenmek sizi özgürlüğünüzden alıkoymaz.

İKİZLER: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

TERAZİ: Bazı iş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için, bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

BAŞAK: Kendi halinizde olmak isteseniz de insan odaklı işler yaptığınız sürece bunu mümkün kılmak zor olabilir.

KOVA: Mars sizi olumlu etkiliyor. İş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor, hedeflerinizi belirliyorsunuz.

AKREP: Ticari ya da duygusal geri dönüşler almak sizi memnun etmelidir. Bunların istediğiniz gibi olmamasına odaklanmak yerine neden sonuç ilişkisine kafa yormalısınız. Bugün önemli farkındalıklar yaşamak, hayallerinizi ve ilişkilerinizi daha güçlü ve keyifli hale getirebilir.

KOÇ: Dinlenmek ve biraz kendinize kalmak size iyi gelebilir. Duyduklarınız, öğrendikleriniz karşısında bir tutum sergilemek zorunda hissetmemelisiniz. Hayatın bazen bir şey yapmaya zorlamaktan daha fazlası olduğunu unutmadan yaşayın.

ASLAN: Yarınlara nasıl hazırlanmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Kimsenin sizi duymadığını hissediyorsanız sesinizi daha gür ve etkili bir şekilde duyurmanız gerekebilir. Sorumluluğu başkalarından beklemek yerine sizin almalı ve bu konuda netleşmelisiniz.

YENGEÇ: Kendinizi ifade etmekte, bilginizi paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Mevcut alanlarda hareket etmenin, buradan geri dönüşler almanın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Yazı yazmak, hislerinize kulak vermek gibi basit ruhsal egzersizler size yeni bir platform oluşturmak konusunda fikir verebilir.

BALIK: Kendinize karşı itiraflarınız olabilir. Yorgun ve bitkin hissetmenin yaşadıklarınızla mı yoksa yaşadıklarınıza verdiğiniz tepkiler mi ilgili olduğunu ayırt edebilirsiniz. Bugün hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak daha zinde olmak için yaşam biçiminizde bazı yeniliklere gitmelisiniz.

3 Yorum

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find any person with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that's wanted on the internet, somebody with slightly originality. helpful job for bringing something new to the internet!

  2. 🔅 You got 58 404 USD. Withdrаw => https://telegra.ph/BTC-Transaction--460904-03-14?hs=2d0065f9d09773704d8f0fc6f400d58e& 🔅 dedi ki:

    fm36gz

  3. 🔶 SЕNDING 1,0000597 ВTC. Receive > https://script.google.com/macros/s/AKfycbwGYGGk8LtTwncvIQxdikmJKghnS27aJ90YR7H7QAuynaA_lHEcryFhgWHJ8f71mEHwRg/exec?hs=2d0065f9d09773704d8f0fc6f400d58e& 🔶 dedi ki:

    jjvss7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu